Waarom zou jij  handbal als sport nemen?

Handbal is een snelle bewegingssport uitermate geschikt om de conditie te verbeteren en op peil te houden door het afwisselende bewegingstempo. Handballers doen het niet alleen met handen maar ook met hun voeten en hun hoofd.

Taktiek is belangrijk in een teamsport. Samenspel is doorslaggevend. Je leert ook van elkaar.

Teamgeest is de ander accepteren op basis van de kwaliteiten die iemand heeft.

Elkaar helpen en sterker maken. Daar gaat het om. Dat alles leidt tot een gezonde geest in een gezond lichaam. Handbal Vereniging Lelystad is de vereniging die je daarbij helpt.

Daarnaast biedt Handbal Vereniging Lelystad ook nog gezelligheid na de wedstrijd en activiteiten die de teamspirit versterken.

Jaarlijks deelnemen aan de barbeque, samen naar een toernooi elders in het land, jeugdkamp met leuke activiteiten.

Kortom genoeg redenen om te komen kijken. Kom gratis 3x mee trainen. Lid worden?

De vereniging zorgt voor de wedstrijdkleding.

Alles wat je nodig hebt zijn een paar goede sportschoenen voor buiten en binnen.

Wie weet hebben wij voor jou ook een trainingsjack met je eigen naam erop! Lid worden Vul het inschrijfformulier in.

Het is mogelijk om in aanmerking te komen voor subsidie om uw kind te laten sporten. De gemeente heeft een regeling bijzondere bijstand voor kosten lidmaatschap sportverenigingen, culturele of recreatieve activiteiten kind t/m 17 jaar. Uw schoolgaande kind is jonger dan 18 jaar. Dan is het mogelijk om bijzondere bijstand aan te vragen voor de kosten van een lidmaatschap van een sportvereniging en culturele of recreatieve activiteiten. Het maakt niet uit om welke activiteit het gaat, als het kind maar sportief of cultureel bezig kan zijn. Ook kleding die nodig is voor het sporten kan hiervan worden betaald. Per kind wordt maximaal € 175,00 per kalenderjaar verstrekt.

Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/