sponsorovereenkomst

Afgelopen week hebben Gerhard van de Pol (namens Broekhuis Lelystad) en Danielle van Hees (namens Handbalvereniging Lelystad) de sponsorovereenkomst ondertekend voor de Broekhuis Clubbonus.
Gerhard van de Pol, marketingmanager van de Broekhuis Groep: “wij voelen ons verbonden met het lokale verenigingsleven en dragen sportverenigingen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus.
Ook Handbalvereniging Lelystad sponsoren wij met de Clubbonus. Iedere keer als verenigingsleden of mensen die de vereniging een warm hart toedragen bij Broekhuis komen, dan sponsoren wij de kas.

Het succes van de Broekhuis Clubbonus zit in de enthousiaste houding van de vereniging. Handbalvereniging Lelystad is hier een goed voorbeeld van. Met de sponsorcommissie is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot: in de kantine, het maandelijkse Sprongschot en op het veld dan wel in de zaal. Met deze inzet vertrouwen wij erop dat we veel leden als klant mogen verwelkomen.”

Hoe gaat het in zijn werk?

Er wordt een bedrag in de clubkas gestort wanneer een lid van Handbalvereniging Lelystad, of een ouder of opa, oma of buurman, buurvrouw of tante, oom; kortom iedereen de die vereniging een warm hart toedraagt, van een (jeugd)lid, bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.
• € 150,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep)
• € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
• € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,- (dit geldt voor alle automerken)

De klanten geven zelf aan bij de penningmeester van Handbal Vereniging Lelystad dat zij een auto hebben gekocht, onderhoud hebben laten uitvoeren of een schade hebben laten herstellen bij Broekhuis.
De penningmeester houdt de score bij. Broekhuis levert hiervoor een registratieformulier aan. Deze wordt samen met de factuur gestuurd voor uitbetaling. De administratie wordt bij uitbetaling gecheckt door Broekhuis.

Er ligt dus ook een taak voor degene die hun auto bij de Broekhuis Groep hebben gebracht voor onderhoud, schade of aankoop van een nieuwe auto of een occasion. De vereniging weet natuurlijk niet wie zijn auto, wanneer naar een Broekhuis garage / schadehuis heeft gebracht of daar een auto heeft gekocht. Een simpel mailtje naar hvlelystad@handbal.nl met vermelding van naam en kenteken van de auto is voldoende.

Eens per kwartaal gaat er een mail naar Broekhuis Groep om zo de clubbonus te innen. Er komt in de kantine een “barometer” te hangen die eens per kwartaal wordt bijgewerkt. Natuurlijk hopen we dat iedereen mee wil helpen om onze barometer flink te laten stijgen en een mooie bonus voor onze vereniging te verkrijgen.